HTML

Friss topikok

A leggazdagabb orosz megvásárolná a Hammer-t

2008.08.15. 09:54 bellini

Az amerikai General Motors csoport tárgyalásokat folytat Oleg Deripaskaval, Oroszország leggazdagabb emberével. Az üzletember a Hammer márkát vásárolná meg.

Az újabb találgatások lehet csupán marketing célt szolgálnak, hiszen a Hammer márkát még hivatalosan nem bocsájtották megvételre. A General Motors és Deripaska nem kommentálta a felvetéseket.

Egyes források szerint Deripaska érdekelt a Hammer megvételében, a General Motors pedig nem zárkózik el a lehetséges eladástól, azonban tárgyalások még nem voltak ezügyben.

Ugyancsak nem megerősített hírek szerint Deripaska azt szeretné ha az autó alkatrészeket gyártó kanadai Magna International is bekapcsolódna a Hummer gyártásába, amennyiben az eladásra kerül.

Szólj hozzá!

Címkék: hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13616860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása