HTML

Friss topikok

Veszteséges volt a Brangelina ikrek fotósorozata

2008.08.14. 11:31 bellini

Az amerikai People magazin több mint három millió dollárt vesztett miután leközölte Angelina Jolie és Brad Pitt ikreinek, Knox Leon és Vivienne Marcheline, fotóit.

A People magazin különkiadása, melyben Angelia Jolie és Brad Pitt ikreit mutatták be nem hozta meg a várva várt sikereket, az amerikai lap több mint három millió dollárral bukta el a vállalkozást.

A CoverAwards internetes oldala szerint a People magazin különkiadását csupán 2,5 millió példányban vásárolták meg, ezzel pedig igencsak gyengén teljesített a Time Inc. számára.

"Ez egy hatalmas bukás a Time Inc. számára, hiszen több mint három millió dolláros bevételre számított, annak ellenére, hogy hat millió dollárt költött a fotókra" - adja hírül a CoverAwards.

Annak ellenére, hogy a fotók árát a People és a Hello! (amely a képek európai megjelenéséért fizetett) magazinok nem hozták nyilvánosságra, egy bennfentes a Reuters hírügynökségnek múlt héten elárulta, hogy a színészpár 14 millió dollárral lett gazdagabb.

A People magazin gyenge eladását  a címlapfotó rossz megválasztása, de a Brangelina brand  elvénülése is okozhatta:  "Lehet, hogy itt az ideje, hogy Brad és Angelina egy kis szünetet vegyenek az adoptálás és prokreáció terén. Az tény, hogy következő alkalommal nem kapnak már ekkora összeget" - véleményez a CoverAwards.

Mellesleg a gawker.com bulvárblog szerint a magazin már előre tudta, hogy nem fog nyereségesen kilépni ebből az üzletből, azonban marketing szempontból, hosszútávon mindenképpen megérte a befektetés.

Angelina és Brad Pitt nemrég azt nyilatkozta, hogy a fotókból befolyt pénzösszeget humanitárius célokra költik.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka színész sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43615519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása