HTML

Friss topikok

Vámpír fogak helyett, líráé a főszerep

2008.08.13. 12:13 bellini

Baranya Dávid a Vámpírok Bálja musical sikeres közreműködője, ex-megatáncos, „Verona” utcáin lendül újra táncba, majd első önálló kortárstánc estjén Ujszászi Dorottya oldalán lesz ismét látható.

 

Baranya Dávid az elmúlt félévében ideje nagyobb részét musical, filmek, kortársdarab és színházi produkció próba termeiben töltötte. Készült a nyárra. Június elejétől a nagysikerű Vámpírok Bálja musical színpadán élvezhette a közönség a táncát, miközben a Kaméleon című film, és az Egy test, két lélek kortárs darab próbáit látogatta. Pihenésképpen pedig partnerével, gyerekkori szerelmének, a versenytáncnak hódolt.

 

Július végén, augusztus elején, két próbatáncon is részt vett és mindkét esetben elnyerte a megpályázott pozíciót. Made In Hungária című film, amely Fenyő Miklós életét igyekszik bemutatni, próbái jelenleg is zajlanak, párhuzamosan a Rómeó és Júlia előkészületeivel. A sokat sejtető darab, amelynek bemutatója augusztus 15-én, pénteken este 20:30-kor lesz a Margitszigeti szabadtéri színpadon, igazi színházi csemegét ígér. Dávid, Barta Dóra tánckarát erősíti és elmondása szerint fantasztikus produkció várható. Ezen a hétvégén, Százhalombattán a Summerfest Nemzetközi táncfesztiválon, további fellépés vár rá. Ekkor kerül bemutatásra Ujszászi Dorottya koreográfiájára és Gergely Attila zenéjére épült Egy test, két lélek című táncszínházi produkció. A darab első hét percét már megismerhette a közönség Győr városában, de a teljes harminc percet átölelő művet most láthatja először a nagyérdemű. Bemutató, 2008. augusztus 17., vasárnap este 22:00 órai kezdettel a Barátság Művelődési Központ kamara termében.

Szeptembertől pedig további kihívások várnak a művészre.

1 komment · 2 trackback

Címkék: média celeb magyar hír tánc sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93614044

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: general dentist Dubai 2018.09.27. 02:55:19

Segítség az asztali Operához - Magyar Opera

Trackback: affordable braces in Dubai 2018.08.25. 13:06:42

Biodíszletet Fekete Györgynek! - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vladimir · http://www.muvesz-vilag.hu/tancmuveszet/hirek/9498 2008.08.13. 14:39:19

Ez nagyon szuper!!!! Végre látható Dávid ismét kortárstáncban!!! Nekem ott a helyem!!!
süti beállítások módosítása