HTML

Friss topikok

Szakított Jennifer Aniston és John Mayer

2008.08.13. 18:44 bellini

Nemrég arról számoltunk be, hogy a színésznő és barátja, John Mayer nemsokára összeházasodnak, mindez azonban már csak a múlté, a mirror.co.uk szerint az énekes dobta a színésznőt.

Jennifer Anistonnak nincs szerencséje a szerelemben. Alighogynem az esküvőjét tervezte John Mayer énekessel, kapcsolata máris kútba fulladtak, a Gravity énekese ugyanis szakított vele.

A Jóbarátok sztárja gyakorlatilag Brad Pittel való válása óta nem képes megtalálni az igazit. Nemrég arról számoltunk be, hogy Jennifer és barátja John lázasan készül az esküvőre, koszorúslányuk pedig Courthney Cox lesz.

"Már jó ideje volt némi feszültség közöttük" - nyilatkozta John Mayer egyik közeli ismerőse. "Egy időre szünetet tartottak, azonban úgy tűnik kettejük kapcsolata nem működik" - tette hozzá a bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy az énekes döntött úgy, legyen vége kapcsolatuknak.

A pletykákkal ellentétben a színésznő nem akart még ez évben gyereket barátjától, így valószínűleg nem az volt az oka szakításuknak, hogy Mayer túl elhamarkodottnak gondolta a gyerekvállalást.

A szakításkor a színésznő rendkívülien feldühödött, most azonban csupán csak szomorú, összetört szívvel viseli sorsát. Jennifer és John a szakítás óta nem beszéltek egymással, megpróbálnak azonban jóbarátok maradni.

Jennifer Aniston, Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője, rengeteg szerelmi csalódást élt már át: volt férje Brad Pitt összeállít Angelina Jolie színésznővel, akivel jelenleg már három közös és még három örökbefogadott gyereke van.

Kapcsolata Vince Vaughn színésszel is zátonyra futott, csaknem egy évnyi boldogság után. Legutóbb Jennifer Paul Sculfor modellel járt, kapcsolatuk a zsúfolt programok miatt szakadt meg.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka énekes sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr98614605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása