HTML

Friss topikok

Hal a tortán a felhők között, óriási főzőverseny után

2008.08.13. 12:32 bellini

Megállt a forgalom a Kós Károly sétányon, amikor ötven méter magasra felhúztak egy exkluzív asztalt a Városligeti Műjégpályán. A Hal a tortán győztesei vacsoráztak a felhők között, akik az egyedülálló Dinner in the sky vacsoraasztalánál költhették el a különleges étketet.

Az égi vacsorát óriási főzőverseny előzte meg, melyen a szerencsésebbek együtt főzhettek a közkedvelt műsor legnagyobb sztárjaival.

Hamisítatlan fesztivál hangulat és óriási nyeremények vártak azokra, akik részt vettek a Hal a tortán nagy főzőversenyén - akár aktív szakácsként, akár csak nézelődőként jelentek meg a parádés megmérettetésen.
 

A jelentkezés minden várakozást felülmúlt, úgy tűnik, hogy továbbra is az egész ország Hal a tortán lázban ég és mindenki szeretné bizonyítani főzési tudományát. A több száz jelentkezőből végül sorsolás útján döntötték el, hogy ki az a szerencsés 48, aki részt vehetett a versenyen. A csapatkapitányok a Hal a tortán győztesei voltak, akik mindent bevetettek, hogy székelykáposztájuk a legjobban sikerüljön. Kivéve talán Dopemant, aki főzés helyett szívesebben töltötte idejét a bárpult mellett. Nacsa Olivért pedig maguk a versenytársak kérték: hozzon inkább italt, mert a fakanálforgatásban nem jeleskedett túlságosan, ellenben úriemberként hordta a frissítőkat csapattársainak. A többiek - Bangó Margit, Németh Lajos, Csisztu Zsuzsa, Kozsó, Zsidró Tamás, Emilio, Lakatos Márk, Tóth Szabi, Zámbó Árpy és Völgyi Zsuzsi azonban a legjobb tudásuk szerint segítették a Hal a tortán rajongókból összeállt csapatukat.

Mire megérkezett a zsűri – a Hal a tortán állandó szakértője Sági Szilárd, Tallós Rita, Váczi Gergő, Danny Blue és Oszter Alexandra – már tetőfokára hágott a hangulat. Az igen szoros küzdelemben a győztes végül Bangó Margit csapata lett, őket nem sokkal lemaradva Lakatos Márkék, majd Csisztu Zsuzsáék követték.

 

„Jó volt látni azt az óriási lelkesedést, amivel a csapatok – akik egyébként nagyon hamar összekovácsolódtak – nekivágtak a főzésnek. A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, sok volt a finom székelykáposzta, az viszont egyértelmű, hogy Bangó Margité sikerült a legjobban. Talán a sok húsnak, füstölt szalonnának és kolbásznak köszönhetően, amit beletettek!” – mondta Sági Szilárd, a zsűri elnöke.


Bangó Margit azt is elárulta, szerinte miért az ő főztje lett a legkiválóbb:
Mindennek a titka a fűszerezés aránya. Nekünk az alapokon kívül semmi másunk nem volt, de összekéregettem – nevetett Margit. – A többi versenyző előre szólt, hogy felveszik a kesztyűt, Zsidró azt is mondta, most megmutatja, hogyan kell főzni! A csapatom nagyon aranyos és ügyes volt, büszke vagyok rájuk!”


A nagy ünneplés után mindenki elfogyasztotta a kiváló székelykáposztáját, kivéve a sztárokat, hiszen ők éppen csak megkóstolhatták a finoságokat, máris egy újabb meglepetés várt rájuk.

A nap ugyanis ekkor még korántsem ért véget, hiszen a TV2 elhozta Magyarországra a Dinner in the sky-t, így a Hal a tortán sztárjai a felhők között költhették el vacsorájukat. A különleges égi asztalból minden országban csak egyetlen egy lehet, nálunk idén tavasszal mutatták be először az egyedi vacsoralehetőséget, amelyet eddig még csak néhány szerencsés próbálhatott ki.


... hát az a vacsora a levegőben! – folytatja a győztes szakácsnő, Bangó Margit – Én nem vagyok egy félős típus, ráadásul körberepültem már a Földet párszor, de ez nagyon érdekes élmény volt. Isteni volt az étel, és különleges a helyszín! Örülök, hogy itt lehettem: a Hal a tortán-ban való szereplésem óta rengeteg visszajelzést, levelet kapok, a fellépéseimen is dícsérik az adásokat, szeretik az emberek, hogy végre igazi szórakoztató műsort kapnak, nekem is a legnagyobb kedvencem lett.

Bár többen is – így Nacsa Olivér és Kozsó – miután meglátták vacsorasztalukat elfehérdeve rázták a fejüket, végül a kíváncsiságuk győzőtt és felmentek a többiekkel. Egyedül Emilio nézte lentről szomorúan társait, ő ugyanis olyan tériszonnyal küzd, hogy nem mert beülni a többiek közé. Helyette azonban gyorsan végigkóstolta a többiek káposztáit is, és egyetértve a zsűrivel nyugtázta, Bangó Margitnak nemcsak a hangja világhírű, a főztje hasonlóan megérdemelné, hogy az egész világ megismerje…

A versenyről és a Dinner in the sky-ról készült összefoglalót a hétfői Hal a tortánban tekinthetik meg a nézők, 20:00 órától a TV2 műsorán!

Szólj hozzá!

Címkék: média tv magyar sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25614086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása