HTML

Friss topikok

Könnyes adás – Gáspár Laci búcsúztatta a Danubius műsorvezetőjét

2008.08.11. 15:25 bellini

Isten véled édes Piroskám! – csendült fel az eddig még soha nem hallott nóta a Danubius Rádióban, méghozzá Gáspár Laci előadásában. A közkedvelt műsorvezetőt, Vágó Pirost ugyanis az elkövetkező időszakban nélkülözniük kell egy kicsit hallgatóknak. Szomorkodásra azonban semmi ok, Piros hangját egy gyönyörű kötelezettség miatt nem hallhatjuk mostantól pár hónapig, hiszen hamarosan életet ad első kisbabájának.

A mindig mosolygós műsorvezetőhöz szeptember közepén köszönt be a gólya, férjével kisfiút várnak. Évek óta vágytak már erre a babára, így bármennyire is könnyes volt a búcsú a kollégáktól, Piros leírhatatlanul boldog.

Picit fáj a szívem, hiszen nagyon szeretem a kollégáimat és a munkámat, de bevallom rettenetesen várom már ezt a csodát. Amíg otthon leszek, addig szeretném minden időmet a kisbabánknak szentelni, de az biztos, hogy a rádiót azért gyakran bekapcsolva tartom majd. Ezúton is köszönöm a hallgatóknak azt a sok támogatást és szeretetet amit tőlük kaptam és ígérem hamarosan jövök!” – hallhattuk a jól ismert elköszönést, kivételesen időpont nélkül, de ugyanolyan mosolygós hangon Pirostól.

Pirost hatalmas tortával búcsúztatták kollégái és egy meglepetéssel, a műsorvezető egyik kedvenc magyar énekese, Gáspár Laci énekelte el neki az „Isten véled édes Piroskám” c. dalt, amelyet minden bizonnyal először és utoljára hallhatott a Danubius Rádió közönsége.  

Vágó Piros a kedvenc női rádiósom, gyönyörű hangja van és a kedvessége nagyon fog hiányozni. Ami azonban most vár rá, az a legszebb dolog az életben, nagyon sok örömöt kívánok nekik!” – mesélte Gáspár Laci, aki boldogan vállalta a feladatot és énekelte el Piros búcsúdalát.

A Danubius Rádió Csilijében tehát mostantól egy időre férfiuralom lesz, de Rákóczi Feri és Lovász Laci természetesen továbbra is remek hangulatban várja a hallgatókat minden reggel. A fiúk elmondták: bár Pirost nehéz pótolni, nagyon sok izgalmas női vendégre és meglepetésre számíthatnak a hallgatók.

Vágó Pirost pedig természetesen a Danubius Rádió teljes stábja visszavárja.

Fotó: Havasi Raymond

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb magyar hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr96610820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása