HTML

Friss topikok

Ingyen letölthető a Keane együttes új dala

2008.08.07. 12:35 bellini

Befejezte harmadik albumának munkálatait a Keane együttes, ezzel együtt pedig a csapat egy ajándékkal lepi meg rajongóit. Egy hétig ingyen letölthető Spiralling című daluk.

Egy teljes héten át ingyen letölthető a Keane együttes új, Spiralling című dala, mely augusztus 4-től tölthető le a keanemusic.com című oldalról.

A dalt augusztus 12-től lehet majd megvásárolni a digitális platformokról, addig azonban bárki számára elérhető ingyenesen. A Spiralling című dalt Keane írta és hangszerelte, a dalt pedig a Berlini Teldex stúdióban vették fel.

Az új dal teljes mértékben eltér azoktól a daloktól, amelyeket a zenekartól eddig megszokhattunk. Az új korong első bemutatkozó dal a The Lovers Are Losing címet kapta, nemzetközi bemutatója pedig október 6-án lesz. A csapat harmadik albumát, mely a Perfect Symmetryüt kapta 2008 október 13 dobják piacra.

Szólj hozzá!

Címkék: zene sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr99605019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása