HTML

Friss topikok

Ágyas vagy kisüsti? Döntsd el Te melyik málnapálinka kerüljön a boltokba!

2008.08.07. 08:54 bellini

Dönts el Te melyik legyen a Rézangyal Pálinkaválogatás legújabb tagja!  A málnából készült remekmű első pillantásra megtévesztő lehet, hiszen kellemes aromája elbűvölheti a női fogyasztókat is, az ereje azonban még a legrutinosabb pálinkázókat is meglepheti. Ebből a különlegesen finom párlatból azonban kétfajta készült, s a Sziget Fesztivál közönségével szeretnék eldöntetni, melyik is kerüljön a boltok polcaira. Kóstolásra fel!

A Rézangyal Kft. alapító tagjai a nemes magyar pálinkák elkötelezett hívei. Társaságukat azért hozták létre, hogy a legkiválóbb párlatokat megismertessék és megszerettessék a szélesebb közönséggel. Munkájuk során folyamatosan felkeresik a neves hazai főzdéket, megkóstolják az évszázados hagyományok alapján főző mesterek alkotásait, és az arra érdemes pálinkákat Rézangyal néven forgalomba hozzák. Céljuk, hogy a pálinkafogyasztás nemes hagyományának elterjedését kiváló minőségű italokkal segítsék.

A kisüsti és ágyas eljárással készülő málnapálinkájukat egy békési pálinkaműhelyben főzetik, azt azonban még nem sikerült eldönteniük, melyik tetszhet jobban a fogyasztóknak. A Szigetnél jobb helyszínt keresve sem találhattak volna arra, hogy a pálinkakedvelőkre bízzák a döntést a markánsabb kisüsti, vagy a selymesebb ízvilágú ágyas málnapálinka között. A negyven fokos párlat minden bizonnyal azonnal kedvencévé válik majd a Sziget lakóknak, legyen a kóstoló férfi vagy nő. S ha igazán magadénak akarod érezni ezt az új pálinkát, akkor azontúl, hogy megkóstolod, dönts Te is, melyik kerüljön forgalomba!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr63604606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása