HTML

Friss topikok

Így is lehet, avagy a Propeller Band története

2008.08.06. 08:01 bellini

Elkészült a Propeller Band első, bemutatkozó lemeze „ …. másra gondolok” címmel, ami kezdő zenekar esetében szinte egyedül álló módon, ingyenesen, bárki számára letölthető a Propeller trió honlapjáról.

Az elkészült lemez azért is nagyon különleges a hazai könnyűzene piacán, mert ragyogó példája annak, hogyan segítheti a már ismert és elismert zenész az újonnan felbukkanó csapatok munkáját. A Vető Péter (ének, gitár), Kelló Balázs (basszusgitár, vokál) és Sólyom Attila (dobok, vokál, beatbox) alkotta Probeller Band első stúdiófelvételét többek között ugyanis olyan emberek segítették, mint Jamie Winchester, Romhányi Áron (United) vagy Varga Lívius a Quimby zenekarból.

A Propeller Band a 2005-ös megalakulásuk óta a folyamatos szereplői a legfontosabb hazai zenei fesztiváloknak, gyakori vendégei a budapesti Gödör Klubnak és legközelebb pedig a Jam Pubban (Mamut II.) lépnek fel augusztus 7-én. A magyar MTV zenecsatorna nézői számára sem ismeretlen a formáció, hiszen a „Nem beszél” c. non profit videoklipjüket (studio-x) gyakran láthatják.

A dalok saját ötleteik alapján születtek, a frappáns és humorban bővelkedő szövegek pedig az énekes-gitáros Vető Péter tollából pattantak ki. A zenekar hitvallása, hogy a szórakozni vágyó közönséget, az élőzene varázsa mellett pozitív életenergiával és határtalanul sugárzó jókedvvel ajándékozza meg, hiszen leginkább ez jellemzi a Propeller band koncertjeit.

Három év folyamatos koncertezés és dalszerzés után profi stúdióban, profi körülmények között és nem utolsó sorban profi zenészek közreműködésével rögzítették bemutatkozó lemezüket „ ... másra gondolok” címmel, amelyen 10 dal hallható. Az oldalról letölthetőek a korábbi nagy közönség kedvenc számok is, úgy mint a klipes „Nem beszél” nóta.

Töltsd le a zenekar lemezét ingyenesen itt: www.propellerband.hu

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3602968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása