HTML

Friss topikok

Erdőhegyi Brigi: „Sokan meglepődnek majd”

2008.08.06. 07:13 bellini

Brigi Bizalom című dala nem a megjelenést követően egyből robbant be a köztudatba, hanem néhány hónap érést követően lett az emberek kedvence. Ezzel nincs vége a sláger karrierjének, itt az újabb meglepetés.

Először sokan meglepődtek, hogy a szépség énekelni is tud, és szkeptikusan fogadták az újdonságot, de már az első meghallgatás után rájöttek, nagyon is kedvelhető az énekhangja, sőt! Többszöri hallgatás után észrevették, hogy érdemes a Bizalom dalszövegére is figyelni, hiszen komoly mondanivalója van a szerzeménynek.

A rádió verziót sokan megkedvelték, amihez hozzájárult, hogy az énekesnő ingyen tette elérhetővé weboldalán. Sokan unalomig hallgatták, miután az énekesnő gondolt egy merészet.
 

- Az a szokásom, hogy a klipes-dalomból készítettek remixet. Ezen nem szerettem volna változtatni, így felkerestem a világ elektronikus tánczenei berkeiben ismert Shane 54-et, hogy gondolja újra a Bizalmat és a stílusának megfelelő változatot készítse el.

A Császár Elődként anyakönyvezett lemezlovas örömmel vette a felkérést és megalkotta a művet.

- Az  eredetivel inkább az akusztikus, "füstös klubos" hangzásvilág kedvelőinek szerettem volna kedveskedni, a Shane54 verzió viszont a mai modern, korunk táncparkettjein, discokban is remekül működik. Szerintem sokan meglepődnek majd, hogy mi lett a latinos lüktetésű, kicsit jazz-as popmuzsikából. Azt hiszem az elektronikus hangzást kedvelő fülek hamar befogadják a megújult Bizalmat – mondta sejtelmesen a szőke bombázó, aki egy nagyon fontos dologgal fejezte be válaszát:

- Továbbra is az a célom, hogy minél szélesebb körben terjedjen a produkcióm, így ezt a művemet is térítésmentesen - pontosabban egy klikkért – a hivatalos weboldalamon, a brigi.net-en keresztül mindenki számára elérhetővé teszem.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20602935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása