HTML

Friss topikok

Nicole Kidman visszatér a filmvászonra

2008.08.04. 14:56 bellini

Nicole Kidman ausztrál származású színésznő, akit pár évvel ezelőtt Oscar díjjal jutalmaztak, ismét visszatér a film világába az Australia film forgatása erejéig, nyilatkozta .

Nicole Kidman alig pár hete hozta világra első biológiai gyerekét, Sunday Rose-t de máris visszatér forgatni, az Australia című filmben, nyilatkozta egy interjú keretén belül színésztársa Hugh Jackman.

Hugh Jackman, az említett film főszereplője az accesshollywood.com-nak elmondta, hogy a színésznő néhány hét múlva kezd forgatni a stábbal, a filmet Baz Luhrmann rendezi.

Jackman azt is hozzátette, hogy nagyon örvend, hogy a Nicole Kidman és Keith Urban párosnak nemrég megszületett első kislánya, Sunday Rose.

"Nagyon örvendek neki. Csodálatos asszony, az idők során pedig igazi barátként viselkedett." - nyilatkozta a színész. Jackman azt is hozzátette, hogy akkor vált számára nyilvánvalóvá Nicole terhessége, amikor a színésznő kihagyott bizonyos jeleneteket az Australia forgatásán.

Az Australia című alkotásban Nicole egy 30 éves brit arisztokratát alakít, aki örökségbe kap egy tehénfarmot. Hugh Jackman, az X-Men filmek sztárja pedig szintén egy farmtulajdonost alakít, aki szerelembe esik a Nicole által megformált karakterbe.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr68600050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása