HTML

Friss topikok

Justin Timberlake lehet az Oscar házigazdája

2008.08.04. 16:02 bellini

Az amerikai popénekes és színész Justin Timberlake is azok között a hírességek között van, akik esélyesen pályáznak a 81-ik Oscar díjátadó gála házigazdájának székére.

A legújabb hírek szerint Justin Timberlake lehet a 2009-es Oscar díjátadó gála házigazdája, melyet jövő február 22-én tartanak Hollywoodban, a Kodak Theatreben, adja hírül a hollywood.com.

Az Amerikai Filmakadémia szervezői elismerően beszéltek az énekes humoráról és találékonyságáról. Timberlake múlt hónapban az ESPY ("Excellence in Sports Performance Yearly Awards") díjátadó házigazdájaként tevékenykedett.

Az Akadémia munkatársai szerint az énekes, aki már filmben is megmutatta tehetségét, sikeresen leválthatja Jon Stewart Tv sztárt a házigazdai posztról.

Timberlake nemrég az ESPY díjátadón vállalta el a házigazda szerepét, amelyet Los Angelesben tartottak. Timberlake több hírességet is utánzott, többek között Jessica Simpsont, a publikum pedig láthatóan nagyon élvezte a showt.

Idén az Oscar díjak házigazdája Jon Stewart humorista volt, 2007-ben pedig Ellen DeGeneres töltötte be ezt a szerepet. Az Oscar házigazdája szerepét olyan neves színészek töltötték be az idők során, mint Billy Crystal (háromszor), Whoopi Goldberg (kétszer), Steve Martin (kétszer) és Chris Rock.

Általában az esemény házigazdáját a rendezvény előtt négy hónappal hozzák nyilvánosságra.

Szólj hozzá!

Címkék: oscar díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr79600141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása