HTML

Friss topikok

Patrick Swayze ismét visszatérhet a Dirty Dancingbe

2008.07.31. 16:03 bellini

Patrick Swayze visszatérhez a mozivászonra, abban a szerepben, amellyel világhírnevet szerzett magának, azaz ismét eljátszhatja a tánctanár szerepét a Dirty Dancing filmben.

55 évesen, és egy igencsak kegyetlen betegség után Patrick Swayzet jobbnál jobb ajánlatokkal kecsegtetik a filmes berkekben. A legújabb hírek szerint a Dirty Dancing újabb folytatása csakis a színész döntésén alapszik.

Swayze igencsak nehéz időszakon van túl, hiszen pár hónapja hasnyálmirigy rákkal diagnosztizálták. Az orvosok csupán pár hetet adtak akkor a színésznek, aki idő közben bebizonyította, hogy képes túllépni a betegségén.

Johnny Castle egykori megformázója azóta ismét visszatért a mozi világába, jelenleg a The Beast sorozat forgatásain dolgozik.

Szólj hozzá!

Címkék: film színész hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr2594527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása