HTML

Friss topikok

Elizabeth Taylort lélegeztetőgépre tették

2008.07.31. 14:08 bellini

Elizabeth Taylor színésznőt, aki karrierje során két Oscar díjat kapott, egy Los Angeles-i kórházban ápolják, ahol az orvosok mesterséges lélegeztetőgépre tették.

Lélegeztetőgépre tették Elisabeth Taylor színésznőt, akinek egészségi állapota igencsak megromlott, az orvosok tüdőgyulladást állapítottak meg nála, adja hírül a telegraph.co.uk.

A National Enquirer amerikai lap szerint, a színésznő állapota olyannyira súlyos, hogy az orvosok nem adnak sok reményt a túlélésre. A színésznő szívével is bajok vannak.

Mindezek ellenére az orvosok szerint Taylor állapota javult, miután múlt héten lélegeztetőgépre kötötték, jelenleg a színésznő rendesen lélegzik.

"Az orvosok azt hitték, hogy meg fog halni. Még mindig súlyos beteg, de megszabadult a krízisektől" - nyilatkozta az amerikai magazinnak egy bennfenetes. A lap szerint a színésznőt július 15-én utalták kórházba, miután grippéje átalakult tüdőgyulladássá.

A brit színésznő, akinek három biológiai és egy örökbefogadott gyereke van, az utóbbi időben egészségügyi problémákkal küszködött, jó ideje már csak tolószékkel tud közlekedni.

Taylor számos orvosi műtéten van túl, többször műtötték térdeit, agytumora is volt, mindezek mellett csontritkulásban szenved. Két évvel ezelőtt Larry King showjában oszlatta a vádakat, miszerint Alzheimer kórban szenved.

A 76 éves Elizabeth Taylor 12 évesen vált híressé A nagy derbi című filmnek köszönhetően. A színésznő karrierje során két Oscar díjat nyert el, a Butterfiled 8 (1960) és a Nem félünk a farkastól (1966) filmekben nyújtott alakításáért.

Taylor élete során nyolcszor ment férjhez, kétszer mondta ki a boldogító igent Richard Burtonnak. Utolsó házassága, Larry Fortenskyvel 1996-ban ért véget.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44594332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása