HTML

Friss topikok

Bulisabbak a szőkék, gazdagabbak a barnák

2008.07.31. 16:19 bellini

Ismét megtévesztettek egy tényt. Egy nemrég elvégzett kutatás során kiderült, hogy a szőke nők tudnak a legjobban szórakozni, de a barnák hosszú távon jobban viszik, úgy gazdasági, akárcsak érzelmi téren.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a barna hajú nők évente 8500 euróval többet keresnek mint szőke hajú társaik. A szerelemben elért sikereket is a barnák javára írják.

A természetes vagy festet barna hajú nők fele vallotta azt, hogy hajszíne nagymértékben elősegítette sikerességét az ellenkező nemmel szemben. Ez az érték csupán a 10%-ot éri el a szőkék esetében.

"Mindig azt hisszük, hogy a szőke nők jobban tudnak szórakozni, de sosem veszik őket igazán komolyan, sem a karrier terén sem a mindennapi életben. A barnák sokkal hamarabb haladnak előre a sikeresség létráján és a szerelemben is több szerencséjük van. Ezzel magyarázható olyan nők sikeressége is mint Eva Longoria, Catherine Zeta-Jones, Kelly Brook vagy Kate Beckinsale" - nyilatkozta Camila Lobo-Guerrero, stylist.

Hatból egy nő vallotta azt, hogy hajszínének megváltoztatásával azt szerette volna elérni, hogy jobban megbecsüljék.

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr69594556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása