HTML

Friss topikok

A Tata Motors-al és a Fiat-al tárgyal a Chrysler

2008.07.31. 13:40 bellini

Az Amerikai Egyesült Államok harmadik legnagyobb autógép gyártó cége, a Chrysler a Tata Motors-al és a Fiat-al tárgyal, hogy megerősítse pozícióját Ázsiában és Európában.

Ami a Fiat-al való tárgyalásokat illeti a Chrysler bérbe szeretné adni pár amerikai gyárát az olasz gyártónak, ez pedig elősegítené a Fiat visszatérését, az Amerikai Egyesült Államokba.

Sergio Marchionne, a Fiat igazgatója pár héttel ezelőtt arról beszélt, hogy partnert keresnek az Egyesült Államokban, hogy segítségükkel a Fiat visszatérhessen a tengerentúli piacra.

Az amerikai gyártó a Tata Motors vállalattal is tárgyalásokat folytat, ezúttal azért, hogy bevezethessék az ázsiai piacra a Jeep Wrangler gyártású gépjárművüket.

A Chryslernek már van egy együttműködése az indiai gyártóval, mely során közösen terveznek meg egy elektronikus autót, amely valószínűleg az Ace elektronikus verziója lesz. A Tata Motors év végéig 10.000 darab járművet értékesítene a modellből.

Szólj hozzá!

Címkék: autó business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38594295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása