HTML

Friss topikok

Schmuczer Bernadett nyerte a Miss Bikini Hungary idei döntőjét

2008.07.28. 12:59 bellini

Egy mátészalkai lány, a 20 éves Schmuczer Bernadett nyerte a Miss Bikini Hungary idei döntőjét, amit tegnap délután rendeztek a siófoki strandon. A lányok többsége a szépségiparban dolgozik, ám akadt olyan jelentkező, aki fodrászként vagy kávéházi üzletvezető helyettesként találta meg a számításait.

– Jó lenne az első három közé kerülni – ábrándozott még a verseny előtt a 20 éves Scmutczer Bernadett, aki négy éve modellkedik. A debreceni jogi egyetemen tanuló lány kiváló eredménnyel is büszkélkedhet, hiszen a Miss Balatonon már volt döntős, illetve a Miss World Hungary versenyén különdíjas.

A lányokat többek között olyan zsűritagok pontozták, mint Koller Kati, a Miss Hungary tavalyi győztese, Keleti Györgyi modell és Czanik Balázs aerobik edző. A lányok a második körben feltűzött hajjal is végig lejtettek a kifutón – a Balatonban fürdőzők vették körbe őket –, hiszen a zsűri tagjai egyebek mellett a legszebb hát, arc, dekoltázs és popsi kategóriában is pontoztak.

Az ítészek végül öt lány közül Schmuczer Bernadettet találták a legszebbnek, emellett a dekoltázs különdíj is az övé lett. Királynőként Berni képviselheti Magyarországot a bikini világszépe versenyén is.

– Boldog vagyok, olyan ez, mint egy álom – mondta lapunknak a szépségkirálynő, aki kérdésünkre, hogy mivel ünnepli meg a győzelmet, annyit mondott: a párjára bízza.
– Azt hiszem, elviszem a kedvesem egy gyertyafényes, romantikus vacsorára. Ez a minimum – mondta büszkén Tatár Borisz, aki egy éve van együtt a szépségkirálynővel.

Forrás: BorsOnline

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar szépség rendezvény szépségverseny szépségkirálynő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr31589287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása