HTML

Friss topikok

Angelina Jolie ikrei in vitro körülmények között fogantak

2008.07.25. 10:15 bellini

Angelina Jolie és Brad Pitt közös ikrei, Vivienne Marcheline és Knox Leon, akik július 12-én születtek egy Nisa-i kórházban, in vitro körülmények között fogantak, állítja a pár egyik közeli barátja.

A US Weekly lap egyik forrása szerint Brad Pitt és Angelina Jolie ikrei nem természetes úton fogantak. A pár azért folyamodott a mesterséges megtermékenyítési módszerhez, hogy így hamarabb gyarapíthassák családjukat.

"Az ikrek in vitro körülmények között fogantak" - nyilatkozta a bennfentes - "Mindketten azt szerették volna hogy több gyerekük legyen."

A 33 éves színésznő azért folyamodott az igencsak költséges eljáráshoz, hogy ezzel elkerülje a teherbe eséssel járó stresszt, tette hozzá az újságnak a pár egyik barátja.


A Jolie-Pitt ikrek, Knox Leon és Vivienne Marcheline július 12-én Nisaban, Franciaországban jöttek a világra. Angelina Jolienak és férjének Brad Pittnek van már közösen hat gyereke, melyből három adoptált - Maddox, 6 akit Kambodzsából adoptált a színésznő, Pax, 4, aki Vietnami származású és Zahara, 3, akit Etiópiából fogadott örökbe Angelina. A most született ikrek mellett Angelina Jolienak és Brad Pittnek van még egy közös kislánya, Shiloh aki 2006 májusában született.

Shiloh születése után Brad Pitt egy interjú keretén belül elmondta, hogy 11 gyereket szeretne, hogy saját focicsapata lehessen: "Nem viccelek. Most (2006-ban sz.m.) négy gyerekem van, jövőben hat lesz. Kilenc. Egy focicsapatot fogunk alkotni. A következő világkupán részt akarok venni." - viccelt a színész.

Angelina Jolie is már többször hangsúlyozta, hogy sok gyereket szeretne, nem számít ha biológiai vagy adoptáltról van szó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97584892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása