HTML

Friss topikok

Britney Spears anyja halálos balesetet okozott 1975-ben

2008.07.24. 14:42 bellini

Az amerikai National Enquirer híre szerint Britney Spears édesanyja, Lynne 1975-ben halálos balesetet okozott, Kentwoodban, melynek során egy 12 éves fiú életét vesztette.

A National Enquirer szerint 1975-ben, Lynne Spears, aki akkor 20 éves volt, elütött autójával egy bicikliző, 12 éves gyereket, a baleset következtében a fiú elhunyt.

Úgy tűnik Lynne-t azóta is gyötrik a rémálmok, beszélni pedig nem szeret a történtekről.

"Mai napig Lynne nem tudta feldolgozni a történteket. Borzongás fogja el ha valahányszor a balesetre gondol" - nyilatkozta az énekesnő anyjának egyik ismerőse.

Lynne mellett, lánya Britney is okozott már több rendben kihágásokat. Többször elhagyta az általa okozott balesetek helyszínét, jogosítvány nélkül és ittasan vezetett. Britney szerencsére eddig megúszta a börtönt.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr37583556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása