HTML

Friss topikok

Sacha Baron Cohen újabb komédiában

2008.07.23. 13:37 bellini

Sacha Baron Cohen brit színész, a híres Borat alakítója, eladta a 20th Century Fox stúdiónak egyik forgatókönyvét, mely egy balesetekre szakosodott ügyvédről szól, adja hírül a Variety.

A Accidente című film egy spanyol származású, Los Angelesben élő ügyvéd történetét mutatja be, akiből hős lesz, de akinek vérdíjat tűztek ki a fejére, miután megnyerte egyik ügyfele perét.

Sacha Baron Cohen olyan nagyszerű alkotásokban szerepelt, mint a Borat, Ali G, vagy a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya, Johnny Depp oldalán.

Karrierjének igazi áttörését mégis Borat alakítása hozta meg a 36 éves színésznek, mellyel 2007-ben elnyerte a Legjobb színésznek járó Golden Glob díjat. A 2006-ban, a 20th Century Fox által bemutatott alkotás 128,5 millió dolláros bevételt hozott az alkotóknak, csupán az Amerikai Egyesült Államokban.

Cohen egyike a legjobban fizetett brit színészeknek. A Bruno című alkotásban nyújtott alakításáért Cohen 20 millió eurónak megfelelő gázsit kapott, ezzel pedig olyan színészeket utasított maga után, mint Sean Connery, Anthony Hopkins vagy Michael Caine.

Szólj hozzá!

Címkék: film színész hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43581695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása