HTML

Friss topikok

Patrick Swayze újra mosolyoghat

2008.07.22. 10:36 bellini

Úgy tűnik Patrick Swayze jobban érzi magát, köszönhetően a hasnyálmirigyrák elleni kezeléseknek, melyet a színész több hónapja szigorúan betart, adja hírül a sajtó.

Mosolyog és integet Patrick Swayze színész a Los Angeles-i reptéren az újságíróknak. Úgy tűnik a Dirty Dancing sztárja jobban van, nemrég elkezdett forgatni egy új sorozatban.

A dailymail.co.uk szerint a Dirty Dancing és a Ghost sztárja erősebbnek látszik mint valaha. Az újságírók azon kérdésére, hogy milyen az állapota a színész csak ennyit felelt: "Egy csoda vagyok, nem tudom miért."

Az 55 éves színész hétfőn bejelentette, hogy tovább küzd életéért: "A kezeléseim jó eredményeket adnak, meg fogom nyerni ezt a harcot."

A színész Los Angelesben egy új sorozat keretén belül forgat, melyben egy FBI ügynököt kelt életre. Swayze már rég aláírta a szerződést, azonban márciusban kiderült rákbetegsége, ezért arra kérte a sorozat producereit várjanak még rá.

Swazye kemoterápián vesz részt és beleegyezett abba, hogy egy kísérlet része legyen, mely során Vatalanib-al meggátolják a rákos sejtek képződését.

A hasnyálmirigyrák a rák legsúlyosabb formája, a betegek csupán 10%-a éli túl a betegséget.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr46579578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása