HTML

Friss topikok

Metzker Viki a CKM címlapján

2008.07.22. 10:43 bellini

A Bikini Team és a Playboy után a ma megjelenő CKM hasábjain csodálhatjuk Viki bájait, nem is akármilyen díszletben! A bakelitlemezek és diszkógömbök között igazán otthon érezhette magát a szőke bombázó, aki modellkarrierjét háttérbe szorítva az utóbbi időben elsősorban az éjszakában dolgozik lemezlovasként.

– A zenélés egyre fontosabb. Ha érkezik egy másik felkérés, jól átgondolom, hogy megéri-e elvállalnom. Tavaly decemberben mutatkoztam be először dj.-ként, azóta minden hétvégén dolgozom. Fordított életet élek – mondta a playmate, aki nemcsak a munkájába, hanem magánéleti titkai ba is beavatja az olvasókat.

Elmesélte, hogy még mindig együtt van a barátjával, akivel másfél éve össze is költöztek. Azóta a nyereménylakásában laknak, amelynek minden szegletét kihasználták már intim együttléteikhez.

Forrás: blikk.hu

Kép

1 komment

Címkék: celeb szépség

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65579592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emfor 2008.07.22. 10:56:14

No komment. :( Amúgy meg könyörgöm, ki ez?
süti beállítások módosítása