HTML

Friss topikok

Tengerimalac fesztivált rendeztek a hétvégén

2008.07.21. 10:14 bellini

Különleges fesztiválra került sor a hétvégén Peruban. Több tíz tengerimalac jelent meg Huachoban, azon a fesztiválon melyet kimondottan a rágcsálóknak rendeztek.

Tengerimalac fesztivált rendeztek Peruban. A kis rágcsálok között kiválasztották a legkövérebbet, a legszebbet és nem utolsó sorban... a legfinomabbat.

A legtöbb malacka királynak, koldusnak öltözött, de voltak olyanok is akik ismert rajzfilm figurák bőrébe bújtak, és ezt mindazért, hogy elnyerjék a legjobb díjat.

A verseny nagy versenye mégis az étel különlegességek versenye volt, ahol a szakácsok jobbnál jobb falatokat készítettek... a tengerimalacokból. Mivel a külföldiek nem igazán örvendenek az e fajta különlegességeknek, a mesterszakácsok úgy próbálták elkészíteni az ételeket, hogy azok minél étvágygerjesztőbbek legyenek. Ha a külföldiek közében nem is, a helyi lakosok jóízűen falatoztak a tengerimalacok húsából.

Annak ellenére, hogy a legtöbb állatkedvelő szörnyülködve gondol a tengerimalacra, mint ételre, a rágcsáló sok szegény család megélhetését biztosítja, hiszen a tengerimalac etetése és tartása könnyű feladat.

Szólj hozzá!

Címkék: hír állatok fesztívál

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78577673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása