HTML

Friss topikok

Gillian Anderson: nehéz volt ismét Scully bőrébe bújni

2008.07.21. 14:28 bellini

Gillian Anderson színésznő egy interjú keretén belül elárulta, hogy sokkal nehezebb volt ismét eljátszani Dana Scully szerepét az X-Akták új filmjében, mint ahogy azt várta.

Gillian Anderson hamarosan ismét egy csapatot alakít David Duchovnyval, akivel az X-Akták című sorozatból váltak híressé. Az új alkotás a The X-Files: I Want to Believe címet viseli.

"Sokkal nehezebb volt mint gondoltam. Azt reméltem, hogy eljátszani ismét Scullyt olyan lesz mint egy fuvallat. De miután befejeztük a sorozatot minden erőmmel azon voltam, hogy kitörjek a szerepből. Amikor ismét úgy jött, hogy ezt a karaktert kell játszanom, az agyam hibákat adott." - nyilatkozta a színésznő, aki az új film népszerűsítése kapcsán adott interjút a Newsweek publikációnak.

A színésznő jelen pillanatban harmadik gyerekével terhes. Idő közben Anderson lakásvásárlással és eladással töltötte idejét. "Szeretek lakásokkal foglalkozni és az architektúra egyik szenvedélyem."

Az X-Akták második moziváltozata, a The X-Files: I Want to Believe július 25-én kerül az amerikai mozikba.

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb sztár színésznő filmelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr52578128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása