HTML

Friss topikok

OLIMPIAI BAJNOKOT VERT (MEG) AZ IRIGY HÓNALJMIRIGY

2008.07.14. 17:50 bellini

A vekeri-tavi Campus Fesztivál szervezői rendhagyó sajtótájékoztató keretein belül jelentették be az idei fesztivál főbb tudnivalóit. A sajtótájékoztatón részt vett többek között Ganxsta Zolee és a Kartel, a Tankcsapda, az Irigy Hónaljmirigy és Pulai Imre olimpiai, világ- és Európa-bajnok kenusunk. Az ismert vendégekre természetesen egy érdekes feladat is várt: kenu-regatta bajnokságon kellett legyőzniük a sajtó képviselőiből összeállt kihívóikat.

A hangulatos regattabajnokság természetesen nem zajlott forgatókönyv szerint, hiszen az induló tíz kenuból, ha egyet az Irigy Hónaljmirigy megjelent tagjai- Papp Feri, Molnár Imi és Sipos Tomi birtokol, lehet itt ellenfél többszörös bajnoki címmel bárki, nem garantált a siker. A három zenész már az elején fogadkozott, hogy versenyző nem marad szárazon, ha vízre szállnak. A fogadalmat tett követte, csak a végeredmény nem úgy alakult végül, ahogy ők szerették volna...

A versenyen igazi ellenfélként egy hajóban evezett a 2000-ben, a sidney-i ötkarikás játékokon aranyérmet szerző Pulai Imre és a tankcsapdás Lukács Laci, akik a bemelegítés után jól összeszokott párosként álltak már a starthoz.

A sajtó képviselőivel kiegészített mezőny végül nehezített feladatot is kapott: az indulás előtt az irányító evezősnek a szemét fekete kendővel kötötték be a szervezők. A kezdeti kavarodást és fejetlenséget végül a Pulai-Lukács páros kiugrása törte meg, nyomában Sipos Tomiék evezőcsapásaival. A cél előtt azonban a három mirigyes némi csellel megpróbált az élre ugrani, ám olyan szerencsétlenül érkeztek a győzelmet jelentő bójához, hogy amint lehagyták Lukácsékat, vízbe borultak kenujukkal.

Természetesen a lényeg a győzelem, ez pedig nem vitás, vizesen is ők emelhették fel a képzeletbeli serleget! Ganxsta Zolee a parton szurkolt végig, így szárazon úszta meg az eseményt, kárörvendő mosollyal az arcán pedig nem győzte hangsúlyozni: "Fürdök otthon éppen eleget..."

A buli hamarosan folytatódik július 23. és 27. között Debrecenben, a Vekeri-tó partján, a Campus Fesztivál keretein belül!

Szólj hozzá!

Címkék: magyar buli sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr75567923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása