HTML

Friss topikok

Dayana Mendoza nyerte a Miss Univers 2008-at

2008.07.14. 15:00 bellini

Az 57-ik alkalommal megrendezésre kerülő Miss Univers 2008 szépségverseny kihirdette győztesét, aki nem más mint a 22 éves modell és belsőtervező, Dayana Mendoza.

80 versenyző közül, a 22 éves Dayana Mendoza nyerte el a világ legrangosabb szépségversenyét, a Miss Univers 2008-at. A világ legszebb hölgye Venezuelából érkezett a versenyre.

Ezzel Venezuela öt Miss Univers trófeát tudhat magáénak, ezzel Portó Ricóval a második helyen szerepel, az Egyesült Államok után, mely hat trófeával büszkélkedhet.

A végső körben Miss Venezuela Kolumbiával, Dominikai Köztársasággal, Oroszországgal és Mexikóval versengett. Mendoza a japán Riyo Mori helyét veszi át a listán.

Az idei versenyt Vietnámban rendezték meg, a hatóságok pedig 20 millió dollárt költöttek a szépségversenyre, mely segítségével a helyi turizmust is népszerűsítették.


Szólj hozzá!

Címkék: hír szépség szép szépségverseny szépségkirálynő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr55567689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása