HTML

Friss topikok

1 millió iPhone 3G-t adott el az Apple hétvégén

2008.07.14. 17:16 bellini

Az Apple bejelentette, hogy világszinten 1 millió újgenerációs iPhone készüléket értékesített. A Reuters hírügynökség szerint a készüléket 21 országban hozták forgalomba, sok helyen azonban már az első nap elfogyott, az igény pedig másnap is hatalmas volt.

Ismét hatalmas érdeklődésnek örvendett az Apple iPhone készüléke, tavaly júniusban, amikor a gyártó forgalomba hozta első iPhone készülékét, az első két nap alatt 270.000 készülék akadt gazdára. Az 1 milliós értéket, csak két hónap alatt érte el a gyártó.

"Az iPhone 3G hatalma népszerűségnek örvendett hétvégén." - nyilatkozta Steve Jobs, az Apple igazgatója. "Csupán 74 órára volt szükségünk, hogy 1 millió készüléket adjunk el, így az új 3G-s iPhone kitűnően teljesített." - tette hozzá Jobs.

Amerikában problémák akadtak a készülék aktiválásával, több vásárló idegesen hagyta ott az üzleteket, annak ellenére, hogy órákat vártak arra, hogy kezükbe vehessék az iPhone-t.

Az AT&T adatai szerint a csaknem 2.000 üzletük, amelyben forgalomba hozták a készüléket, iPhone nélkül maradt, míg Németországban, Kanadában, Japánban a legtöbb boltban már nem is lehet beszerezni az új terméket.

Az iPhone 3G-t két kiszerelésben értékesítik, egy 8GB-os és egy 16GB-os áll a vásárolók rendelkezésére. A készüléket fekete és fehér színekben lehet megvásárolni. Amerikában a legnépszerűbb készülék a 16GB-os fekete iPhone.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil apple kütyü iphone

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr42567871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása