HTML

Friss topikok

Angelina Jolienak ikrei születtek

2008.07.13. 09:35 bellini

Ezúttal úgy tűnik valóban megszülte ikreit Angelina Jolie színésznő Franciaországban. Dr. Michael Sussman a The Associated Pressnek elmondta a színésznő és babái jól vannak.

Végre megszülettek Angelina Jolie ikrei. A szülést levezető orvos, Dr. Michel Sussmann elmondta a babák, Angelina és Brad Pitt is csodálatos állapotban vannak.

Sussman elmondta, hogy Jolie egy kisfiúnak és egy kislánynak adott életet, a szülés pedig császármetszéssel történt szombat éjjel. A fiú 2,27 kg-val, a lány 2,28 kg-mal született.

Angelina Jolie férje, Brad Pitt mindvégig jelen volt a szülésnél. A pár a kisfiút Knox Leonnak, míg a kislányt Vivienne Marcheline nevezte el.

A színész házaspárnak van már közösen négy gyereke, Maddox, Pax, Zahara és Shiloh.

A pár közeli ismerősei szerint Angelina azért döntött úgy, hogy Franciaországban hozza világra ikreit, hogy ezzel emléket állítson fel francia származású nagymamájának és édesanyjának.

Az ikrekről készült első fotókért akár dollármilliókat is fizethetnek a nagy bulvárlapok.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár hír színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20565786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása