HTML

Friss topikok

Tom Cruise gratulált Nicole Kidmannek

2008.07.10. 16:51 bellini

Tom Cruise hollywoodi színész gratulált volt feleségnek, Nicole Kidmannek, aki hétfő reggel világra hozta első gyerekét, akit Sunday Rose-nak nevezett el.

A hírek szerint az ausztrál származású színésznő egy egész szoba virágot kapott Cruisetól, árulták el a színésznő barátai a The Mirror magazinnak. Tom Cruisenak és Nicole Kidmannek két közös, örökbefogadott gyereke van, Isabbell, (15), és Connor (13).

"Nicole és Keith nagyon örülnek az első gyereküknek. Nicole erős anyuka akar lenni és minden segítséget visszautasít. De testvére és egy dada segíteni fognak neki a közeljövőben." - nyilatkozta egy bennfentes a magazinnak.

"Több száz virágcsokrot kapott. Tom felhívta és személyesen gratulált neki, sőt egy egész halom virágot küldött." - tette még hozzá a magazinnak a színésznő ismerőse.

Sőt mi több, Nicole Kidmant ausztrális miniszterelnőke Kevin Rudd is felköszöntötte.

Sunday Roset vasárnap keresztelik meg Ausztráliában, a ceremóniát pedig az a pap vezényli aki ezelőtt két évvel összeadta Nicole Kidmant és Keith Urbant.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka színész sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38562476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása