HTML

Friss topikok

Kontor Tomi legegészségesebb születésnapi ajándéka

2008.07.10. 12:03 bellini

Meglehetősen nagy hajtáson van túl a gitáros/énekes/zeneszerző Kontor Tamás. A „Rengeteg év” lemeze után elkészült második önálló albumával „Véletlen hazatérsz” címmel és arról a „Most jó” című videó klipjével. A stúdióban töltött hosszú éjjelek és nappalok alatt szinte észrevétlenül füstölte karton számra a cigarettát. Túl a feszített tempón kedvesét, Szabó Esztert egy különleges ajándékkal lepte meg születésnapjára.

Gyulára költözés, a két gyermek születése teljes életmódváltást hozott Tomi életében, amiben egyetlen negatívumként maradt meg káros szenvedélye, a dohányzás. Párját, Szabó Esztert születésnapjára egy ünnepélyes ígérettel lepte meg: teljes mértékben felhagy a füstölgéssel. A napokban megjelent második lemezéhez kapcsolódó, hamarosan induló koncertturnéjához pedig napi 30 km-es biciklizéssel tartja kondícióban magát. Eszterrel közösen naponta elkerekeznek Gyuláról Békéscsabára és vissza. Noha Tominak igazából sosem kellett felesleges kilókkal küzdenie, komoly hangsúlyt fektet a mozgásra, hiszen a lemezfelvétel alatt – elmondása szerint – 413 m2 pizza fogyott el a stúdióban, rendkívül jó hangulatban.

Az új albumon is a legtöbb hangszert Tomi szólaltatja meg, de természetesen ez alkalommal is a gitáré a főszerep, ami a lemezborítón és a videó klipen is sajátos módon köszön vissza. A dalok és a szövegek mindegyike Tomi szerzeménye. Egy személyben ötletgazda, rendszergazda, gitáralkatrész és pengető beszerzési logisztikai menedzser, a számos közreműködő vendégzenész tekintetében pedig vendéglátó házigazda saját lemezén, ami 15 vadonatúj vérbeli country-s rock nótát tartalmaz. Meglepetésként egy szerelmes dal is felkerült a korongra, természetesen Eszternek címezve „Most jó” címmel. Kontor Tamás és a szerelmes nóta együttes említésénél azonban nem kell megijedni a műfaj kedvelőinek, hiszen Tomi a tőle megszokott, mindennapi kliséktől mentes, sajátos felfogásban írta meg a dallamot és a szöveget is mindarról, amit most érez egy kis történetbe ágyazva. A dal már hallható a rádiókban a klip pedig hamarosan debütál a zenecsatornán.

Szólj hozzá!

Címkék: zene video magyar youtube énekes videoklip megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11562013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása