HTML

Friss topikok

Lindsay Lohan bevallotta leszbikusságát

2008.07.09. 10:02 bellini

Lindsay Lohan amerikai színésznő hivatalosan is bevallotta, hogy ő és Samantha Ronson egy párt alkotnak. A színésznő és barátnője már tavaly óta "jóbarátnőket" játszottak.

Lindsay Lohan hivatalosan is bevallotta, hogy egy párt alkot Samantha Ronsonal. A pár egyik közeli barátja a következőket nyilatkozta: "Sam és Lindsay elválaszthatatlan. Sam nagyon jó hatással volt Lindsayre. Nincs más olyan különleges személy Lindsay életében, mint Sam, de sok időbe telett, amíg beszélni tudott erről."

Lindsay Lohan születésnapi partyján beszélt először nyíltan Samanthahoz fűződő kapcsolatáról: "Egy boldog és egészséges évet szeretnék magamnak, hogy folytatni tudjam azt az utat amit magamnak kiválasztottam és azzal a személlyel lehessek akit szeretek."

Születésnapi partyja után Lindsay Lohan egy kirándulást is rendezett Disneylandben családjával és Samantha Ronsonnal.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1560036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása