HTML

Friss topikok

Nicole Kidmannek kislánya született

2008.07.07. 18:33 bellini

Nicole Kidmannek, és férjének, Keith Urbannak megszületett első közös gyereke, egy kislány, akit Sunday Rose Kidman Urbannak neveztek el, adja hírül a People magazin.

Hétfő reggel megszületett Nicole Kidman első gyereke, egy kislány, adja hírül a People magazin. Kidman és férje, Keith Urban a Sunday Rose Kidman Urbannak nevet adta a kicsinek.

"Keith Nicole mellett volt, az anyuka és a kicsi kitűnő egészségnek örvendenek" - nyilatkozta a pár szóvivője, Paul Freundlich.

Az ausztrál származású színésznő terhességét januárban jelentették be. Kidmannek van már két örökbefogadott gyereke, Isabella, aki most 15 éves, és a 13 éves Connor. Mindkettőt még Tom Cruiseal való házassága ideje alatt adoptált.

Nicole Kidman 10 évig élt házasságban Tom Cruiseal, akitől 2001 februárjában vált el. A 41 éves színésznő Oscar díjat kapott az Órák című filmben nyújtott alakításáért. Jelenlegi férje Keith Urban 2006-ban elnyerte a Legjobb country énekesnek járó Grammy díjat.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka hír sztár színésznő baba

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38557631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása