HTML

Friss topikok

Itt Asus M70, az 1TB-os laptop

2008.07.04. 12:33 bellini

Az ASUSTek Computer Inc. piacra dobott egy olyan terméket, amelynek egészen biztosan nagy siker lesz. Az Asus M70 laptopról van szó, amely 1TB-os memoriával rendelkezik.

1TB-os memóriával rendelkező laptopot dobott a piacra az ASUSTek Computer Inc., mely nagy tároló teljesítménye mellett jelentős multimédia teljesítménnyel is rendelkezik.

A laptop egy 17 inches készülék, amely 41x30x4 cm-es méretekkel rendelkezik, ennek ellenére a gyártó szinte a teljes körű billentyűzetet be tudta építeni a kis szerkezetbe.

A kijelzők felbontása egységesen 1920x1200 pixel, azaz a gépek full HD-s tartalmak megjelenítésére is tökéletesen alkalmasak. A nagy mennyiségű adat kiírását opcionális Blu-ray meghajtó segíti.

A laptopokban Antec Lansing hangrendszer kapott helyet, melyet Dolby Digital Home Theater technológia támogat meg a szebb hangzásért. A gépek áráról és várható érkezéséről még nincs információnk.

Szólj hozzá!

Címkék: kütyü

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9553009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása