HTML

Friss topikok

70 évesen szült ikreket egy nő

2008.07.04. 09:16 bellini

Foggal körömmel ragaszkodott ahhoz, hogy fia szülessen, sikerült neki. Egy 70 éves indiai nő, Omkari Panwar császármetszéssel hozta világra ikreit, egy kisfiút és egy kislányt.

Ikreknek adott életet egy indiai 70 éves nő, adja hírül a Scotsman és a Daily Mail. Omkari Panwarnak volt már két lánya, és öt unokája, de ő még szeretett volna egy fiúgyermeket is. A családnak pedig örökösre volt szüksége.

A nő 77 éves férje mindent megtette, hogy a nő álma megvalósuljon. Lemondott birtokáról, eladta állatait és pénzt vett fel, hogy a nőnek fizetni tudja a mesterséges megtermékenyítést, valamint a különböző kezeléseket.

Az ikrek kevesebb mint egy kilóval jöttek a világra, de mindketten egészségesek, az orvosok szerint pedig túlélik.

"Látni akarom a gyerekeimet és vigyázni akarok rájuk, ameddig még élek" - nyilatkozta Omkari, akit nem hatott meg az a tény, hogy ő világon a legöregebb nő aki valaha életet adott.

Charan Singh Panwar, a kicsik édesapja elmondta, hogy születésük egy vagyonba került, de megérte: "Most büszke férfiként és boldog apukaként hallhatok meg".

Az eddigi rekordot a román Adriana Iliescu vitte, aki 2005-ben, 66 évesen szülte meg kislányát.

2 komment

Címkék: esemény hír érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr86552576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi 2008.07.04. 17:59:12

Ahhoz képest, hogy 70 éves, jól tartja magát!

ORBAN VERONKA 2008.07.05. 21:45:50

nem letezik hihetetlen
süti beállítások módosítása