HTML

Friss topikok

Szült a terhes férfi, Thomas Beatie

2008.07.03. 22:09 bellini

Thomas Beatie, akit a legtöbben a Terhes férfiként ismernek, kislánynak adott életet, adja hírül a People magazin. Beatie, akárcsak kislánya kitűnő egészségnek örvend.

Megszülte kislányát az a 34 éves férfi, akitől pár hónapja hangos a sajtó. Beatie nőként született, azonban időben rádöbbent, hogy férfiként szeretné leélni az életét.

Beatie, aki átoperálása során mindkét mellét elvesztette, de akinek nemzőszerveit meghagyták, hivatalosan áprilisban, Oprah Winfrey showműsorában jelentette be terhességét.

Thomas 2003-ban vette el feleségül jelenlegi feleségét, Nancyt. A pár donortól kapta a spermiumot, melyet Thomas petesejtjével, mesterséges úton termékenyítettek meg.

"Az egyetlen különbség, hogy nem tudom szoptatni kislányomat. De sok édesanya nem tudja." - nyilatkozta a büszke apuka a People magazinnak.

Thomas Beatie most arra készül, hogy könyvet írjon terhességéről, ami minden bizonnyal best-seller lesz majd.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény bulvár pletyka hír érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72552165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása