HTML

Friss topikok

Naomi Watts ismét terhes, Nicole Kidman a szülésre készül

2008.07.03. 15:49 bellini

Naomi Watts színésznő bejelentette, hogy második gyerekével terhes, miközben legjobb barátnője, az ugyancsak ausztrál származású Nicole Kidman első gyereke születésére készül.

Noami Watts hollywoodi színésznő ismét terhes, azután, hogy tíz hónappal ezelőtt világra hozta kisfiát, Alexandert, adja hírül a thisislondon.co.uk

A 39 éves színésznő négy hónapos terhes második gyerekével, a magzat apukája pedig a színész Liev Schreiber, írja a MailOnline.

Watts, aki Angliában született, de gyermekkorát Ausztráliában töltötte, miután édesapja a Pink Floyd hangmérnőke meghalt, és az amerikai Liev Schreiber 2005 áprilisától alkot egy párt. Kapcsolatuk a Színes fátyol (The Painted Veil) című film forgatásán kezdődött.

Ez időben a színésznő legjobb barátnője, Nicole Kidman első gyereke születésére készül.

A 90-es évek végén Watts modellként dolgozott, ekkor ismerkedett össze, az akkor még ismeretlen Nicole Kidmannel. Ezután mindketten a Flirting filmben szerepeltek, még 1991-ben.

Naomi Watts David Lynch alkotásában, a Mulholland Drive-ban szerepelt, melyért Oscar díjra jelölték, a Legjobb színésznő kategóriában.

Flirting

21 Grams

Szólj hozzá!

Címkék: film bulvár pletyka sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88551542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása