HTML

Friss topikok

Laky Zsuzsi és Sándor Orsi a fedélzetet sikálta

2008.07.03. 10:29 bellini

Laky Zsuzsi és Sándor Orsi a vitorlázás minden fontos elemét elsajátította a T-Mobile Nagydíj 40. Kékszalag MOL Fesztivál előtt zajló intenzív tanfolyamon. Az egykori szépségkirálynők a vitorlázáshoz kapcsolódó összes munkafázisban lelkesen részt vettek, még a fedélzet sikálásától sem riadtak vissza. Jutalomként az oktatás végén csobbanhattak egyet a hűs füredi habokban.

„Negyedéves főiskolai hallgatóként kötelező volt részt vennem egy vitorlás táborban, egyébként nem kaptam volna diplomát. Ki akartam bújni alóla, ugyanis akkoriban már modellkedtem, s kaptam egy franciaországi bemutatóra szóló ajánlatot” – emlékezett vissza Sándor Orsi, a Balaton egykori szépségkirálynője első vitorlás emlékére. „Hatalmas lehetőség lett volna, de a tanárom megfenyegetett, hogy nem államvizsgázhatok, ha kihagyom azt a hetet. Ősz volt, hideg, és esett is talán. S ahogy a kis kalózzal kihajóztunk, óriási szél kerekedett, a bumm úgy szájba vágott, hogy kitört elöl a fogam, s beborultunk a vízbe. A mostani vitorlázás viszont maga volt a csoda. Szikrázó napsütésben a gyönyörű Balatonon egy híresen jól képzett oktatóval, azt hiszem így kell elkezdeni vitorlázni.”

„Az oktatónk már az első óra végén átadta a kormányt, önállóan vitorlázhattunk” – folytatta az élménybeszámolót az egykori Miss Európa. „Hihetetlen szabadságot jelent a nyílt vízen szárnyalni egy vitorlással. Alig várom a július 18-án rajtoló Kékszalag Vitorlás Versenyt, hiszen az idén mi Orsival is erősítünk majd egy-egy csapatot. Addig még edzenünk kell sokat, készülünk is szorgalmasan” – mosolygott Laky Zsuzsi.

Idén negyvenedik alkalommal rajtol el a legismertebb és legnagyobb hazai vitorlásverseny mezőnye, a T-Mobile Nagydíj 40. Kékszalag MOL Fesztiválon. A július 17. és 20. között megrendezésre kerülő regattán a legmodernebb hajók és a hagyományos felépítésű vitorlások versenyezhetnek egymás ellen, hogy elhódítsák a Balaton legirigyeltebb vitorlás-trófeáját, a Kékszalagot. A gyerekek is összemérhetik tudásukat és rátermettségüket, egy nappal a nagy verseny előtt, 17-én a Kékpántlikán.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar rendezvény sztárok celebek szépségkirálynő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20550812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása