HTML

Friss topikok

Borat Sherlock Holmesként tér vissza

2008.07.03. 13:02 bellini

A bűnözök nyomát kutatja és hihetetlen igazságokra derít fényt. Nagy lépés következik Sacha Baron Cohen életében, hiszen a híres detektív bőrébe bújik.

Igazin nevén, Sacha Baron Cohen, aki Borat alakítójaként vált ismerté az egész világon, újabb nagyszabású szerepre készül. Ezúttal is egy igencsak szellemes komédiára számíthatunk.

A Jimmy Miller és Judd Apatow tollából fakadt paródiából Doctor Watson sem fog hiányozni, akit Will Ferrell játssz majd. Ferrell és Cohen nem először dolgozik együtt, 2006-ban ugyanis szerepeltek már közös filmben, mégpedig a Taplógáz: Ricky Bobby legendája című filmben.

A filmet a Columbia Pictures társaság készíti majd. Cohen jelenleg a Bruno című komédián dolgozik, míg Ferrel nemrég fejezte be a Land of the Lost forgatásait.

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb színész hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr34551121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása