Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Friss topikok

A nők 80%-a szexuálisan zaklatja munkatársát

2008.07.03. 16:24 bellini

A brit Peninsula ügyvédi iroda két tanulmánya arra mutat rá, hogy a legtöbb férfit szexuális zaklatás éri munkahelyén, ők azonban félnek bevallani mindezt, adja hírül a thisislondon.co.uk.

Az első tanulmány eredményei alapján ötből négy férfi átélt már hasonló helyzeteket, míg a megkérdezett 2.300 férfiból kétharmaduk azt nyilatkozta, hogy teljes mértékben elutasítja a szexuális zaklatást munkahelyen.

A második tanulmány, amelyben 1.600 alkalmazott véleményét kérték ki, arra világít rá, hogy a munkaadok nem vennék komolyan azt a szexuális zaklatásról szóló feljelentést, amelyet egy férfi nyújtana be.

David Price, a Peninsula cég képviselője elmondta, hogy az idők változnak, most már a nők azok akik szexuálisan zaklatják a férfiakat.

"Sok férfi nem veszi rossz néven ezt, azonban vannak akiket rosszul érint, a szituációk pedig kellemetlenséget okozhatnak az alkalmazottaknak" - tette hozzá Price.

Téged ért már hasonló helyzet munkahelyen ?

Szólj hozzá!

Címkék: szex hír érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr35551617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása