HTML

Friss topikok

Salma Hayek férjhez megy

2008.07.02. 14:13 bellini

Salma Hayek, akit Oscar díjra jelöltek a Frida filmben nyújtott alakításáért, 2009 első felében hozzámegy barátjához, a francia üzletemberhez, Francois-Henri Pinault.

Nagyszabású ceremónia keretén belül fogad örök hűséget egymásnak Salma Hayek és Francois-Henri Pinault, jövő év első felében. Az eseményre Franciaországban kerül sor.

A femalefirst.co.uk értesülései szerint Salma Hayek, akinek van már egy kislánya Pinaultal, és akit Valentina Palomanak hívnak, az esküvőre 3,5 millió dollárt szán.

A pár egyik közeli barátja a következőket nyilatkozta a National Enquirer magazinnak: "Francoisnak csaknem egy évébe tellett Salmat meggyőzni, hogy legyen a felesége. Francois gyakorlatilag odaadta Salmanak a széf kulcsait és azt mondta bármennyit költhet az esküvőre."

A hírek szerint Salma már megrendelte menyasszonyi ruháját, melynek értéke 500.000 dollár és melyet a híres desingner, Nicolas Ghesquiere készít. A színésznő kislánya 50.000 dolláros ruhát fog viselni az esküvőn.

A pár 400 meghívottjának külön repülőgép járatot rendel, hogy egy St. Tropez-i kastélyba szállíttassa őket, ahol öt napig tartana a menyegző.

Az esküvőre 1 millió dollár értékben rendelnek majd virágokat, a menüből pedig nem fog hiányozni a Beluga kaviár, de a friss homár sem. A Kobe süteményt egyenesen Japánból rendelnék, a bort és a pezsgőt Franciaországból és Olaszországból. egy menü átlagára is 1 millió dollár között mozog. Az esküvői torta 100.000 dollárba kerül majd.

Salma Hayek, Hollywood egyik legszexisebb színésznője, és Francois-Henri Pinault, a PPR holding elnőke - amely olyan márkákra specializálódott mint a Gucci -  2006 óta vannak együtt.

Francois-Henri Pinaultnak van már két gyereke előző kapcsolatából.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár sznésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr91549632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása