HTML

Friss topikok

Eddie Murphy szakít a színészettel

2008.07.01. 13:01 bellini

Az amerikai komédia színész Eddie Murphy egy televíziós műsor keretén belül bejelentette, hogy visszavonul a mozi világából és ezután karrierjét a musical-ek felé irányítja.

"Csaknem 50 évesen, amiből 30 évet a filmekben éltem át, több mint 50 filmet készítettem. Azt kérdem magamtól, hogy miért vagyok még mindig itt. Elmúlt az én időm. Visszatérek, a musical-ek színpadán." - nyilatkozta Murphy az Extra televízió egyik adásában.

A 90-es években való debütálása után, amikor olyan filmekben szerepelt mint a 48 óra, a Beverly Hills-i zsaru és a Harlemi éjszakák, a 47 éves színész az utóbbi években olyan filmalkotásokban tűnt fel mint a Dr. Dolittle, Norbit vagy a Bölcsek kövére - A Klump család.

Eddie Murphy 2007-ben Arany Glóbusz díjat kapott a Dreamgirls című musicalban való szerepléséért, ugyan abban az évben Oscar díjra jelölték, szintén ugyanazért a szerepért.

Murphy nemrég vált el feleségétől, összesen pedig hat gyerek édesapja.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr60547864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása