HTML

Friss topikok

A 10 legszexisebb sztárapuka

2008.07.01. 14:19 bellini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elkényeztetett, reflektorfényben felnőtt kicsit hamar beletanulnak, hogyan kell sztárnak lenni. De mit jelentett a legnagyobb színészeknek megszokni az apukaszerepet ?

A legtöbben bevallották, hogy első vagy második gyerekük születése után az életük gyökeresen megváltozott, az addig fontos dolgok másodlagos szerepet kaptak, ők pedig szelídebbek lettek és felvették a házias szerepet.

Mindegyikük azonban áttért egy másik státusba, a sztárapuka szerepbe. És mivelhogy egyre többen vannak ebben a klubban, az OK magazin elkészítette a Legszexisebb sztárapukák toplistáját.

Az első helyen ki más szerepelne mint a sármos Brad Pitt, aki nemrég lépett be az apukák sorába. Pittnek van otthon feladata, hiszen saját gyermeke mellett, Angelina Jolie örökbefogadott csemetéit is nevére vette. A toplistán öt követi Will Smith, valamint Johnny Depp, akik szintén jó apukák hírében állnak.

Ben Affleck sem hiányozhatott a listáról, mint ahogyan Gavin Rossdale Gwen Stefani férje sem. És ha ők szerepelnek a listán, ki fosztaná meg David Beckhamet a hatodik helyezéstől, hiszen a focistának három gyereke van feleségétől Victoria Beckhamtől, akiket igencsak tejben-vajban fürösztenek.

A toplista utolsó négy helyezettjén Mark Wahlberg, Hugh Jackman, Seal és Adam Sandler foglal helyet.

A legszexisebb sztárapukák listája
1. Brad Pitt
2. Will Smith
3. Johnny Depp
4. Ben Affleck
5. Gavin Rossdale
6. David Beckham
7. Mark Wahlberg
8. Hugh Jackman
9. Seal
10. Adam Sandler 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: színész toplista sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44548018

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: domain name Registration google 2018.01.01. 23:38:31

Hogyan faraghatod le a lakodalom egyéb költségeit? - Vőfélyblog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása