HTML

Friss topikok

AVRIL LAVIGNE ELŐTT JÁTSZIK AZ IDIOTSIDE ZENEKAR!

2008.06.27. 13:30 bellini

A fiatal punkrock banda ezúttal egy világsztár előzenekaraként lép fel!

Üstökösként robbant be az IdiotSide punkrock tinibanda a hazai zenei színtérre. Megjelenésük óta tarolnak, hirtelen óriási rajongótáborra tettek szert, és most jön az újabb szenzáció: a fiúk július 7-én Budapest Avril Lavigne előtt melegíthetik be a közönséget!

Az IdiotSide sikersztorija klasszikus, és az utolsó momentumig igaz: eljuttatták dalaikat Avril hazai koncertszervezőjének, majd ők az énekesnő menedzsmentjének, majd jött a szinte hihetetlen, kirobbanó örömre okot adó hír: megtetszett az IdiotSide anyaga az Avril mögött álló csapatnak - olyannyira, hogy őket választották ki a nemes feladatra, hogy a világsztár koncertje előtt előzenekarként fellépjenek.



A fiatal hazai tinibanda többször volt már "bemelegítő" csapat szerepében: az első emlékezetes esemény idén március 7-én Lola első nagykoncertje volt, majd június 7-én a Bravo OTTO gálán léptek színpadra a fiúk. Úgy tűnik, a két éve működő IdiotSide legénységének bűvös szám lesz a 7-es, hisz a következő nagy bemutatkozási lehetőséget épp július 7-én, a várva várt Avril-koncert előtt kapják!



Igen sok minden történt egészen rövid idő alatt, mindössze pár hónap leforgása alatt az IdiotSide háza táján, így szinte már nem is meglepő, hogy a zenekarnak ez is sikerült. A főleg tinilányokból álló rajongótáboruknak 25 perc lendületes, mozgalmas és fergeteges hangulatot ígérnek az Avril Lavigne-koncertet megelőző műsorukban. Saját dalaik mellett feldolgozásokkal is pörgetik majd a Petőfi Csarnokba július hetedik estéjén ellátogatókat.



A nyár folyamán bemutatkozó klipjét forgató IdiotSide tehát szeretettel vár minden zenerajongót erre a feledhetetlen nyári estére, amely természetesen a legjobb punkrock hangulatban fog eltelni, erre ők maguk és az est sztárvendége, Avril Lavigne is tuti garancia!


1 komment

Címkék: zene magyar sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr85541978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

... ... 2008.07.05. 16:00:32

Valahogy csak túléljük azt a 25 percet...
süti beállítások módosítása