HTML

Friss topikok

Pamela Anderson Big Brother házba költözik

2008.06.26. 12:09 bellini

Big Brother házba költözik az egykori Baywatch lány, Pamela Anderson. Sajnos, nem egy európai kiadásról van szó, a show-t ugyanis Ausztráliában fogják közvetíteni.

Több száz ausztrál férfi fogja majd epekedve nézni a tv készüléket, amikor Pamela Anderson  Big Brother házba költözik, a készítők szerint a siker abszolút garantált, hiszen ki nem nézné meg Pamela Anderson formás testét, sőt ezt meg is teheti a nap 24 órájában.

A legtöbb férfi néző azt reméli, hogy Pamela Anderson sok bikinit visz majd a házba, reményeik szerint a celeb sok időt tölt majd a showban. Az ausztrál férfiak már alig várják Anderson beléptét a házba, ugyanis még a tus alatt is kamerák fürkészik a lakokat.

A Playboy nyuszi egészen biztosan nem lesz szégyenlős, hiszen az idők során megmutatta, hogy nincs ellenére a meztelenkedés. Tommy Lee már csak tudja!

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49540300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása