HTML

Friss topikok

Madonna és Guy Ritchie döntött, elválnak

2008.06.25. 16:43 bellini

A zenei élet egyik legsikeresebb énekesnője, Madonna és rendező férje Guy Ritchie közös megegyezés alapján úgy döntött hét év után elválik.

A 4 minutes dal előadója és rendező férje bejelentették, hogy elválnak, de a hivatalos intézkedéseket csak Madonna, Sticky and Sweet nevű  turnéjának befejezte után indítják meg.

"Habár a házasságnak vége lesz, a turné befejezte előtt nem akarnak beszélni róla."- nyilatkozta a Daily Mirrornak a pár egyik közeli barátja, aki azt is hozzátette, hogy Madonna és Guy inkább barátok mintsem férj és feleség. "Úgy döntöttek, hogy jobb ha barátokként folytatják. Szomorú, de mindketten békében szeretnének elválni." -nyilatkozta az említett forrás.

A 49 éves Madonna elmondta, hogy válása után idejét Londoni, New York-i és Los Angeles-i birtokain, felváltva fogja tölteni. New York-i apartmanja éppen felújítás alatt van.

Mindezek nem állították meg Madonna testvérét, aki könyvet írt az énekesnő zűrös életéről. "Madonnát nagyon elszomorította Christophe viselkedése." - nyilatkozta az énekesnő egyik barátja, aki hozzátette. "Annyira nincs pénzszűkében."

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr49539066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása