HTML

Friss topikok

Cameron Diaz és Paul Sculfor nem bujdosik többé

2008.06.25. 14:02 bellini

Cameron Diaz és Paul Sculfor egyre több időt tölt együtt. A lesifotósok és a járókelők nézelődése úgy tűnik egyáltalán nem zavarja a szerelmeseket.

Együtt vannak és úgy tűnik ezt most a világnak is meg akarják mutatni. Cameron Diaz és Paul Sculfor között egyre szorosabb lesz a viszony, a minap már kéz a kézben sétáltak.

A párt egy tete-a-tete-ben látták, Hollywoodban, mielőtt még bevásárló körútra mentek volna. A fotók alapján egyáltalán nem úgy tűnik, hogy zavarta őket a lesifotósok hada.

Paul Sculfor nemrég Jennifer Aniston oldalán domborított, míg Jennifer John Mayerrel járt egy időben, aki Cameron Diaz pasija is volt egyben, természetesen nem egy időben. Kicsi a sztárok világa.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr16538781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása