HTML

Friss topikok

Los Angelesbe költözik az MTV VMA díjátadó

2008.06.24. 12:06 bellini

Csaknem tíz évnyi kihagyás után ismét Los Angelesben tartják az MTV Video Music Awards díjátadó gálát. Az eseményre szeptember 10-én kerül sor.

Tíz év után ismét Los Angelesbe költözik az MTV VMA díjátadó, melyet idén szeptember 10-én tartanak a Paramonut Pictures stúdiójában, Hollywoodban.

1998 óta a díjátadót nagyrészt mindig New Yorkban rendezték meg, 2004 és 2005 kivételével, amikor Miami adott otthont a rendezvénynek. A tavalyi Las Vegas-i díjáató Britney Spears visszatéréséről volt híres.

De nemcsak Britney Spears szereplésétől volt hangos a sajtó, hanem Pamela Anderson két ex-pasijától is, Kid Rock és Tommy Lee ugyanis csúnyán összeszólalkozott. Kanye West pedig elvesztette önuralmát a kamerák előtt, köszönhetően annak, hogy mind az öt jelölését elvesztette.

A 2007 év nagy nyertese Justin Timberlake volt, aki négy díjjal térhetett haza, de Rihanna sem maradt üres kézzel. Az idei év házigazdáját, és a jelöltek listáját később hozzák nyilvánosságra.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb énekes hír sztárok énekesek énekesnő díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25536714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása