HTML

Friss topikok

Kate Perry, a popzene új Madonnája

2008.06.24. 11:06 bellini

Alig adta ki új, második albumát Kate Perry énekesnő, máris a toplisták élén debütált, a zenei szakma nagyjai őt nevezik meg a popzene új Madonnájának.

A 23 éves énekesnő második albuma olyannyira sikeres, hogy már a második héten a toplisták élén landolt, sőt maga után utasítja a legnevesebb nemzetközi sztárokat is.

A nemrég kiadott I kissed the girl dal, melyre elkészült az énekesnő videoklipje a Billboard 100 toplista második helyére küzdötte fel magát, ha így folytatja hamarosan a Coldplay Viva la Vida című dalát is kielőzi, így az első helyen szerepel majd.

Katy Perry, ez ugyanis az énekesnő igazi neve, annak ellenére adja elő, nagyon meggyőzően dalát, hogy még sosem csókolt meg lányt. Katy bevallása szerint nem akart megbotránkoztatást kelteni, csupán beszélni akart egy korrekt eseményről, amely nap mint nap előfordulhat.

Az I kissed the girl az énekesnő One of the boys albumnak első bemutatkozó dala.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene video celeb youtube sztár videoklip énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81536602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása