HTML

Friss topikok

Elkészült Thalia új albuma

2008.06.23. 11:45 bellini

Elkészült Thalia Soli új albuma, mely a Lunada címet kapta. Az új korongon 11 egy dal hallható, az első bemutatkozó, Ten Pciencia című dalra már  az énekesnő videoklipje is elkészült.

Hosszú idő után Thalia ismét új zenei anyaggal állt elő, mely a Lunada címet kapta, és amelyen 11 dal szerepel. A mexikói származású énekesnő még akkor kezdett bele új albumjának munkálataiba, amikor nyolc hónapos terhes volt.

Az új korongon olyan dalok találhatók, mint a Ten Paciencia, melyre elkészült az énekesnő videoklipje is, valamint a Bendita, melyet Thalia nyolc hónapos kislányának, Sabrina Sakaenak írt.

A 36 éves énekesnő, aki világszerte több mint 12 millió albumot adott el, és akinek Amor a la Mexicana és Peil Morena dalai mindörökké híresek maradnak, elmondta, hogy mióta megszületett kislánya, sokkal nyugodtabb és visszafogadtabb nő vált belőle.

"Azt hiszem sokkal nyugodtabb vagyok. Kevésbé vagyok megszállott munkamániás, mint előtte. Most élvezem az életet és próbálok nyugodt maradni. Aminek meg kell történnie az életben, az be fog következni." - nyilatkozta Thalia.

Az énekesnő hét évvel ezelőtt fogadott hűséget az 58 éves Tommy Mottolának.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4534926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MEXICANA 2008.07.15. 10:41:15

CHI-WOW-WOW!! Nagyon madrísimo az album, érdemes megvenni!!!!!!! A Bendita szuper gyönyörű, és Saki is szépen "énekel" benne!! :)
süti beállítások módosítása