HTML

Friss topikok

Carla Bruni albuma hamarabb kerül kiadásra

2008.06.23. 13:03 bellini

Carla Bruni-Sarkozy harmadik, Comme si de rein n'était című albuma a betervezettnél 10 nappal hamarabb jelenik meg. Az albumot eredetileg július 11-én dobták volna piacra.

10 nappal hamarabb jelenik meg Nicolas Sarkozy feleségének Comme si de rein n'était című albuma, adta hírül az énekesnő lemezkiadója. Az albumot elsőként Franciaországban adjak ki, július 11-én, de Európa más országaiban is kiadásra kerül. A Naive lemezkiadó cég sajtóközleménye tudatta, hogy az album teljes bevételét a Fondation de France segélyszervezetnek utalják át.

Az albumon egy amerikai dal is szerepel, melyet Bob Dylan adott ki, de szerepel olasz sláger is rajta, valamint egy Michel Houellebecq verseiből írt dal.

A dalok 95%-át az énekesnő még Sarkozyvel való találkozása előtt írta, adja hírül a sajtóközlemény. A volt modell első albumát, a Quelqu'un m'a dit kedvezően fogadták a kritikusok, a korongot csaknem 1,2 millió példányban adták el Franciaországban és csaknem 800.000 darab fogyott el belőle külföldön.

Az énekesnő második albuma, a No promises 2007-ben jelent meg, ez azonban nem ért el az elődjéhez mért sikereket.

Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb hír énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32535086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása